...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Thursday, February 06, 2014

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

Assalamualaikum

Dah lama tak join segmen...ini segmen pertama yang noe join untuk tahun 2014. Kepada sesiapa yang ingin join...boleh la klik gambar di bawah..


Syarat-syarat :

1. Follow Lorong Cinta
2. Buat Entri  Segmen : Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah..
3. Tampal Banner dan link kepada Lorong Cinta
4.Copy URL dan Paste dalam ruangan komen
5.Bermula 7 Januari dan berakhir 7 Februari 2014

50 comments:

  1. Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
    Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

    Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

    Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
    senarai peserta :

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Abak...InsyaAllah semoga Ukhwah kita akan berterusan...

      Delete
  2. semoga bertambah follower serta kenalan..

    ReplyDelete
  3. knor pun lama tak bersegmen..selamat berjaya ye

    ReplyDelete
  4. Good Luck Noe... idah pun turut serta... support kawan2.. :D

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen Nor.
    Kakak lama juga tak join segmen/GA.
    Nak buat N3 pun tersengguk-sengguk hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. noe pun tersengguk2 gak nk buat n3..hehe

      Delete
  6. Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam...salam ukhwah .. terima kasih

      Delete
  7. Salam Ukhuwah : ) I see u around for more :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhuwah... thx for coming...

      Delete
  8. datang dari segment yang sama
    follow me back... salam kenal semua

    http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Mie...nanti noe jenguk sana..

      Delete
  9. Salam ukhwa..
    Cik Follow sini..
    http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah Ukhwah Cik Puan...done follow Cik Puan juga..

      Delete
  10. Singgah BW dari segmen yang sama. Salam kenal. DOne Follow too

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal BB...terima kasih singgah sini...sat g noe terjah sana k..

      Delete
  11. ops, dah tamat... semoga berjaya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x silap noe...segmen ni di sambung..kena check kt link tu..

      Delete
  12. salam ukhuwah..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    follow done.
    wish you all the best :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah ukhuwan...thx for ur wishes...nanti noe terjah sana k..

      Delete
  13. Salam ukhuwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhuwah fiza...terima kasih singgah disini...nanti saya ke sana yer..

      Delete
  14. Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
    http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Abe Kie ..terima kasih atas kunjungan...salam perkenalan n happy blogging 2 u 2..

      Delete
  15. salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...terima kasih atas kunjungan...nanti saya terjah sana plak...

      Delete
  16. salam perkenalan.....dah follow.....datang dari segmen yang sama =)
    jemput singgah dan follow blog saya =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan...terima kasih atas kunjungan...nanti saya terjah ke sana plak...

      Delete
  17. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
    saya dh klik semua button n iklan yg patut .. jumm balas2 terjah ..
    Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan Atif...dah Bw...n terjah ke sana...done follow jugak..n done klik2...hehehe

      Delete
  18. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam pha is...terima kasih atas kunjungan

      Delete
  19. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhuwah
    Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ukhuwah Ade...terima kasih atas kunjungan...

      Delete
  20. Salam singgah dari segmen yang sama...#216
    http://wanmaruzen.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam...terima kasih wan...singgah sini...noe dah terjah ke sana...

      Delete
  21. Assalamualaikum.

    Datang ziarah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam Encik Suami...terima kasih singgah sini...

      Delete
  22. Singgah dari segmen yang sama... dah follow juge...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal Nanie..terima kasih singgah sini...nanti noe terjah ke sana plak...

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena