...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Saturday, March 29, 2014

JOM Ke Formula 1 Litar Sepang

Assalamualaikum

Ikutkan hari ini ada kenduri di Beruas, Perak, sepupu Bob berkahwin...tapi semalam MIL called kata tak jadi pergi, bila dah tak jadi pergi, Bob pun ada plan lain...nak bawak anak dia pergi menonton F1, tapi hari sabtu je la...hari perlumbaan tak dapat la nak pergi sebab nak hantar Abang Ali ke asrama. 

Ikutkan noe malas nak ikut sebab nak mengemas rumah, nak kemas baju Abang Ali semua, Abang Ali duk pujuk join sekali, maka umi Abang Ali pun kelam kabut la mengemas rumah sebab nak pergi tengok F1 jugak (tapi hati memang meloncat2 je nak pergi)

Maka Jom la ke F1, Litar Sepang.

F1 Litar Sepang

18 comments:

  1. waa.. saya x pernah pun lagi jejak kaki kat sana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi la...cari pengalaman je pha is...

      Delete
  2. waaaaaaaaaaaaaaa seronoknya dapat pergi F1 lagi... nanti boleh buat entri pasal tengok F1 ni yer... tumpang seronok jer... jauh sangat nak pi... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wafa tengok kt TV je la...hehehe...

      Delete
  3. Wah seronoknya..belum berpeluang pergi lagi..last time dua tiga kali plan..semuanya tak jadi..Belum ada rezeki tu...

    Nway salam hujung minggu Noe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah....nanti pasti raudzah dapat pegi jugak...

      Delete
  4. Isi dua tabung untuk hujung minggu..

    ReplyDelete
  5. Wahh... menarik ni. Saya pergi sekali je, itu pun dah 5 tahun yg lalu... best..
    3x ford fiesta.. Salam ceria selalu Noe.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah...dah lama sangat tu Khir...x per...ada rezeki khir boleh pergi lg... terima kasih khir..

      Delete
  6. suami ajak berjalan tu cik bedah oiiii
    awak sibuk nk dok rumah.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha....ate...umah udah macam tongkang pecah je cik jah ooiii

      Delete
  7. Tiket dia mahalkan Noe.... kalau OKje macam sayang jer hehe

    ReplyDelete
  8. Rajinnya. Kalau sy x kose ak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe....dah minat nk tengok...ikutkan malas gak..

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena