...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Monday, April 14, 2014

Blogwalking: Siapa takut katak boleh follow saya

Assalamualaikum


noe join segmen ni sebab suka dengan tajuk segmen tu... "Siapa Takut Katak Boleh Follow Saya"...hhehe..noe memang la jenis takut katak...tak tau la takut atau geli...di rumah mertua...adusssss...banyak yang amat katak...ada macam2 jenis...yg bunyi paling kuat..MIL cakap...kecik je katak tu...katak besar tertonggok atas rumah pun ada...adehhhh...nak masuk bilik air...kena buat spot check dulu...kalau ada jawabnya...Bob kena ditugaskan untuk menghalau katak tersebut....tapi skang MIL dah buat bilik air lain...kat situ tak ada katak...maka noe guna yg tu je la...

panjang la plak...sape2 yang nak join segmen ni...boleh la klik pada gambar kat atas tu...

12 comments:

  1. semoga berjaya & slmt bersegmen yer

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen noe..kiat tak takut katak, tapi kita geli sangat-sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Raudzah...hehehe...

      Delete
  3. Slmt ber blogwalking Noe.. cute tajuk segmen ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Khir...sbb tajuk tu yg noe join :)

      Delete
  4. ayu datang dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. boleh follow sekali...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/blogwalking-siapa-takut-katak-boleh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih singgah sini ayu...nanti noe terjah sana yer...

      Delete
  5. selamat bersegmen noe ..
    cantik meow tu ...
    cumil benor ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih aby...
      mmg sangat comel..

      Delete
  6. Dtg dari segmen yang sama : ) Sy jugak merupakan salah seorang daripada berjuta penggeli katak yang tegar !!! Minx jauh la dgn makhluk tu .. huhu Dah follow sini #233 Btw, jemput join GA cover book ni. If takpandai nak buat cover pun still boleh join : D http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/cover-buku-giveaway-by-irsalina-lovely.html

    ReplyDelete
  7. Singgah follow dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena