...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Sunday, April 27, 2014

GA cuci lemari by mamamursyid.blogsport.com

Assalamualaikum

Hari ini noe nak join GA anjuran mamamursyid. Tak susah pun...senang jer...cuma ada soalan mudah kena jawab...tapi soalan tu senang jer macam makan kacang jer...

Siapa nama anak saya?
Ahmad Mursyid B. Ahmad Khushairy

Apa pekerjaan saya?
 Seorang guru dan suri rumah tangga

Sesiapa yang berminat nak join GA ni..boleh la klik gambar di bawah ni.



GOOD LUCK UNTUK NOE :)

23 comments:

  1. Good luck Noe...

    ReplyDelete
  2. 2 X INTI & Givology for you...Salam hujung minggu ya..

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...alya,

    selamat bersegmen k.. mcam susah aje soalan. tak tahu mselim3 nak jawab tu..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Selim
      kalau masuk blog dia..tengok kiri kanan dah tau jawapan dia..hehehe

      Delete
  4. gud luck noe..GA mudah..hadiahnya pun mest best kan

    ReplyDelete
  5. GA cuci lemari? macam mencuci almari ker tu... hahahaha,... btw good luck nOe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...tu la..noe pun terfikir macam tu jugak...terima kasih wafa

      Delete
  6. tq noe sudi join..good luck ye

    ReplyDelete
  7. Ahha... Good Luck Noe..! :D

    ReplyDelete
  8. Good Luck Noe :) Nurul pun join segmen ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks nurul...gud luck tuk nurul juga

      Delete
  9. Hei ,Salam perkenalan . Jom Join ~~

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/rejab-may-giveaway.html (14mei)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/april-may-ga-by-amirah.html(15Mei)

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena