...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Tuesday, April 01, 2014

Idea Kreatif: Tandas Menarik

Assalamualaikum

Kepada sesiapa yang sudah bosan dengan suasana tandas di rumah, boleh la tengok 2 idea rekabentuk tandas ini. Idea pertama menggunakan wallpaper berlatar belakang kan stesyen keretapi atau komuter...kalau ada gambar orang berdiri di sini lagi menarik kut.



Gambar ke dua ni pula ada pembantu dalam tandas yang tolong menghulurkan tisu. Rasa selesa ke kalau ada pembantu dalam tandas tu?? 




34 comments:

  1. wow....tido dalam tandas pon takpe kalu cantik camni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...jgn ada bau dah la wan...

      Delete
  2. Kalo mcm nih duduk lama lama pun ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. tul tu mimi...bess je duduk berangan dalam tu :)

      Delete
  3. Replies
    1. KA leh la buat tandas camni... :)

      Delete
  4. mmg nak ketandas selalu le..

    ReplyDelete
  5. Wahh.. syok mcm ni.. mmg menarik.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh buat kt umah khir ni... :)

      Delete
  6. Ada tak wallpaper gambar makanan?...satay ke, pizza ke, mee kari ke, ayam goreng ke...hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa.. kelakar pulak.. tengah melepas boleh jadi lapar pulak.. :D

      Delete
    2. hahahaha....atas masuk..bawah keluar....

      Delete
  7. Gambar pertama tu wallpaper yer... mula2 ingatkan kaca... huhuhu nayerr... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah wallpaper...klu kaca...hahaha....ramai duduk kt tepi tandas tu jer

      Delete
  8. cool... tapi gambo kedua tu buat rasa tak selesa..... walopon bukan oghang betoi.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...macam ada org pandang je kan...ok la tu shahril...peneman di kala sunyi :)

      Delete
  9. Wallpaper dia nampak macam real jer kat stesen keretapi. Mula-mula guna toilet tu sure rasa janggal, rasa macam tengah buang air kat tempat awam je. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sylarius...mcm real...hahaha....selamba je buang air kt tempat awam... :)

      Delete
  10. Wall papaer tu memang real...suspen lah pulak dalam toliet tu..macam nak jatuh je..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tambah suspen...mcm ada org datang tengok jer... :)

      Delete
  11. Ford Fiesta & Libresse for you..

    ReplyDelete
  12. ada wallpaper tu baru nmpak luas sikit.. hehehe
    menabung sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah...betul2 nampak luas tu pha is...
      thx pha is

      Delete
  13. Macam seram jugak kalau masuk tandas pert ma tu Noe...sayup je tengok hujung lorong tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah la Okje...malam2 la seram :)

      Delete
  14. cool and awesome giler :P
    tgok gmbar je bleh lupa yg diri sakit nak memerut
    ford dan uini :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...terus x jadi memerut...Thx sobri

      Delete
  15. Wah...kretif tu. Bahagia jer rasa klo nak memerut pon ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha....memerut dengan aman je

      Delete
  16. mana nk dpt walpaper cmni yer?ssh nk jmpe

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena