...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Wednesday, April 09, 2014

Taman Tasik Perdana, Kuala Lumpur

Assalamualaikum

Ahad lepas noe pergi berjogging di Taman Tasik Perdana...tak sangka sungguh tempat tu dah banyak perubahan...punya la lama tak pergi...tapi masih ada proses pengubahsuaian. Cerita pasal ini noe tak sempat nak buat lagi...gambo pun belum edit...tapi dah cerita dulu...hehehe...so next entry pasal Jogging di Tasik Perdana, Kuala Lumpur. 

Tak sempat nak BW lagi...hari ini noe ada kat tempat client...so masa untuk BW memang tak ada la...tunggu malam jer...

btw...selamat bekerja semua...

8 comments:

  1. Okje lagilah dah lama tak pergi....Malas pulak nak bertaman ni....best jugakkan jalan jalan sambil bercengkerama kat taman...hehe tapi takut budak budaklah boring sebab anak anak dah besarkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe...kalau budak2 jenis suka ambil gambar...kt sini cantik gak OKje

      Delete
  2. ok, take yr time yer !

    ReplyDelete
  3. Maaf lmbat singgah.. saya pun ada masa mcm tu juga. Tp akan ttp singgah juga.. in shaa Allah.. :D

    ReplyDelete
  4. ok..patut awok baca entri ni dulu..baru komen entri yg pegi joging tu..... panggung anniversary tu ada lagi tak cik noe????

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada lagi yob...tapi dah diubahsuai...yg ada gambo air terjun tu...dekat area panggung tu la...

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena