...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Monday, May 19, 2014

Idea: Ruang Tamu Hitam Dan Putih

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Hari Isnin muncul kembali. Semoga semuanya ceria meneruskan rutin harian. Hari ni noe nak kongsi idea ruang tamu yang berkonsepkan hitam putih. Noe suka juga konsep hitam ni...nampak stylish dan elegant. Mari kita layan gambar-gambar ni..mana tau .. ada kawan-kawan di sini yang berminat nak ubah style ruang tamu untuk hari raya nanti.
Deco Hitam Putih
Deco Hitam Putih

17 comments:

  1. Modern living room tu cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah raudzah...especially meja n sarung kusyen tu...mmg cantik

      Delete
  2. Trivian & Megasales for you..

    ReplyDelete
  3. Salam Noe.. suka..suka.. mmg suka dgn black & white ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam atie...boleh la cuba buat kt umah lak nanti atie..

      Delete
  4. salam isnin noe, saya suka yang nombor tujuh tu, nampak cossy....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam KB..aah KB..ruang besar..kemas je...mmg selesa

      Delete
  5. Nampak luas bila warna putih ni Noe tapi susah nak jaga.. cepat sangat nampak kotornya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Kak Yatie...bab cepat kotor tu yg leceh...klu sofa mmg x boleh la warna putih kut...dinding, pasu ke,.meja ke...boleh je kut warna putih

      Delete
  6. mmg gabungan yng cantik & menariklah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah KA..nanti leh buat kat umah KA :)

      Delete
  7. Cantik sangat! Tapi bajet kena tebal la Noe... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...tebal klu nk buat perubahan semua...buat sikit2 la.. :)

      Delete
  8. Mmg cantik.. ruang hitam putih bertambah cantik klu ada poster gambar yg berwarna.. mmg menyerlah gambar & bertambah seri.. sempoi. Cuma klu konsep ruang hitam putih, lebih baik sofa hitamlah.. klu putih tak larat nak maintain agar sofa tu sentiasa putih huhu.. 3x whisper juga.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Khir...sofa hitam mmg paling sesuai...letih la nak menjaga sofa putih...khir minat deco2 ni...dah ada idea nk taruk gambar berwarna .. mmg akan menyerlah...
      terima kasih khir

      Delete
  9. Okje pun suka jugak konsep hitam putih ni...cantiknya....Bilalah nak dapat rumah mcm tu Noe

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena