...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Wednesday, June 04, 2014

Idea: 10 Idea Bilik Tidur Anak-Anak

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Kepada mereka yang mempunyai anak-anak, terutama kepada mereka yang baru mempunyai anak, mesti teruja untuk menyediakan bilik tidur untuk anak-anak, kebiasaannya kalau anak lelaki, mesti warna bilik warna biru manakala anak perempuan pula warna pink. Macam anak perempuan noe la...memekak suruh catkan bilik tidur dia dengan warna pink...rasanya elok kita cuba keluar dari idea warna biru dan pink ni...cuba cari kelainan sikit supaya ianya nampak lebih menarik.

Kepada mereka yang masih mencari idea untuk bilik anak-anak, kat bawah ni ada 10 idea yang menarik yang mungkin boleh memberi inspirasi untuk menghasilkan bilik yang menarik untuk anak-anak kesayangan. Idea untuk anak ramai pun ada...tapi kalau sama jantina la...anak-anak lelaki dan anak-anak perempuan mesti lah diasingkan bilik tidur mereka.

OK lah...selamat menjamu mata.

Bilik Anak

Bilik Anak-Anak

Bilik Anak-Anak
Bilik Anak-Anak
Bilik Anak-Anak
Bilik Anak-Anak
Bilik Anak-Anak
Bilik Anak-Anak
Bilik Anak-Anak
Bilik Anak-Anak

13 comments:

  1. Singgah pagi rabu disini...

    ReplyDelete
  2. Salam Noe..wahhh memang cantik2 bilik tidur anak-anak ni.. kalau berkemampuan memang teringin nak buat bilik tidur Pa'e mcm ni...hehe

    ReplyDelete
  3. Gambar yg kelima tu cntik sgt! *melting

    ReplyDelete
  4. salam hari rabu noe :)
    ada rezeki boleh lah renovated bilik anak2 bg lawa sikit.

    ReplyDelete
  5. Memang cantik tu Noe tapi nak menyediakan tu tak berapa nak mampu hehehe :)

    ReplyDelete
  6. Wow cantik2... mmg menarik semuanya.. best..
    3x nestum & salam rabu sis Noe.. :)

    ReplyDelete
  7. Aduhai ngences ajelah kakak tengok semua tu Noe.
    Memang tak terbuatlah kalau kakak walau suka tengok semuanya..

    ReplyDelete
  8. Hijau no.5 tu dengan pink yang last tu...Cantik Sangat....kemas susunannya...tak terlalu serabut...

    ReplyDelete
  9. Ya Allah cantiknya......
    Noe awak ni suka betul kumpul gambo gini ni....Ni mesti nak pindah rumah baru ni yeh.......

    ReplyDelete
  10. alahai cantiknya kak..
    saya pun nak satu blik mcm tu..
    bkn stakat anak2 ja

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena