...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Saturday, July 12, 2014

I'm A Queen - Jade

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera



Noe saja nak kongsi lagu yang noe dah lama layan...cuma hari ini baru tahu kumpulan ni dari Indonesia. Tapi lagu ni mmg relax dan sedap di dengar.



16 comments:

  1. ok nanti dengar, sekarang keadaan tak mengizinkan nak dengar...hew hew hew...

    ReplyDelete
  2. Mula ingat melayu. Sekali tgk muke mmg nampak iras org seberang. Oke gak la lagu dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. K noe ingat pun org Malaysia...sbb cara pakai tudung tu macam style kt sini..

      Delete
  3. layan...hihihihih :D
    salam hujung minggu kak Noe

    ReplyDelete
    Replies
    1. K noe balas hari isnin ni...salam hari isnin ikhwan...:)

      Delete
  4. Not bad..boleh layan ni Noe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah raudzah...layan jer..

      Delete
  5. baru 1st time dengar ..
    ok juga ..
    yg biasa dengar kumpulan Queen ..
    yg penyanyi nya fredie mercury ..
    dah KO pun ..
    he..he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe...mesti Queen zaman aby tu...hehehe...layan je I want to break free tu...

      Delete
  6. Lagu ni boleh menenangkan jiwa lah n0e :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah...relax je dengar JM

      Delete
  7. Ok ni... sempoi.. mmg boleh layan.. :)

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. hahahahaha...otai tu.. :)

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena