...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Friday, February 06, 2015

Bowling Group Sahabat Selamanya

Wangsa Bowl, Setia City Mall, Klang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Esok noe dah ada program iaitu program main bowling bersama kawan-kawan kampung merangkap kawan-kawan sekolah. Kawan-kawan ini dari sekolah rendah, sekolah menengah dan sampai sekarang jadi kawan. Bila dah meningkat usia ni seronok jumpa kawan-kawan lama. Program ini dianjurkan oleh Lela, kawan noe yang sorang ni memang aktif sangat...aktif bersukan, panjat bukit..terjun sungai...berkhemah dalam hutan...macam-macam aktiviti la. 

Untuk program esok, setiap ahli keluarga yang boleh bermain melempar bola, kena join...hehehe...so anak noe si Alya Adina tu pun kena join. Tapi dia bersama kawan-kawan di bawah umur 10 tahun akan dikumpulkan dalam satu lane....khas untuk anak-anak yang comel2. Mak Ayah pulak akan di asingkan group. Bab kata lela "dilarang bercinta di dalam lane" hehehe...so luar lane boleh la...

Tengok la group yang akan bermain esok....disebabkan kitaorg ni asal dari Peghak...maka nama group pun hebat2 bahasa peghaknya. Noe dalam group GUNDU LEMPO...hehehe

Bowling Group


Untuk memeriahkan lagi acara, ada hadiah2 yang akan dimenangi...ini semua kawan-kawan yang sponsor...diaorg semuanya kaya-kaya...kaya harta benda...kaya budi bahasa...semua la kaya...setakat sponsor tu sekejap je dah ada yg nak sponsor...makan2 pun cepat je kawan2 nak sponsor...ada yang sponsor nasi lemak, karipap, air...tambah ada sponsor tempat untuk berkumpul. 

Lupa nak beritahu, kitaorg akan bermain di Wangsa Bowl, Setia City Mall, Klang. Noe tak pernah jejak ke sini lagi. So untuk program esok, pukul 11 berkumpul di rumah UTA di Klang, makan-makan kat situ...sembang-sembang, gelak-gelak, makan-makan, isi perut dulu...dah kenyang baru terus ke Wangsa Bowl....bila dah kenyang tau la kan...lemau je nak baling bola yang berat tu...jangan ke longkang semuanya udah ler...harap2 ada la kena pin tu...


Bowling

Tak sabar nak jumpa kawan-kawan esok...nak bergelak ketawa...riang 

ria...

16 comments:

  1. Salam noe,
    Hepi gathering esok. Jgn lupa update gmba utk di kongsi .. Setia City Mall tu tk la jauh dari tmpt saya. Aritu dgn anak2 tengok The Horbitt di sana juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam aby,
      thanks aby,,,InsyaAllah...nanti noe kongsi citer kt sini... ooo x jauh la dr umah Aby...1st time noe nk ke sana

      Delete
  2. Anonymous7:36 PM

    Noe..sweet sangat..bak kata gee..ngelejat dah nk jumpa esok

    Lela

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...ngelejat..lama x dengo ... nasib baik x ngelenyo...

      Delete
  3. Anonymous7:41 PM

    Kikikikiki..tak sabo nak melempo esokk ......
    Jgn luper kita saksikan *wolrd War* antara lela cantek VS mael terlambung...♡♥♡♥♡♥syg uolls....muahhh muaahh♥♡♥♡♥♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...ada yg kena lambung tinggi2 esok ni...

      Delete
  4. wahhh seronoknyaaa ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabar nak melontar dah ni nani... :)

      Delete
  5. Seronoknya Noe.kawan2 sekolah dulu semua sporting siap sponsor, buat aktiviti bowling gathering semua. Chill ya untuk esok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah PK...diaorg semua sporting...thanks PK

      Delete
  6. Bestnya dapat join aktiviti macam ni..

    ReplyDelete
  7. Wahh bestnya mcm ni... seronok.. :) :)

    ReplyDelete
  8. Bestnya. Masih berhubung lagi dengan kawan² skolah yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg bes fiza...aah fiza..masih berhubung sampai skang...

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena