...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Friday, February 06, 2015

Chocolate Roll Deli2Go

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Pagi tadi noe dah pekena nasi lemak (jarang2 berlaku ok)...tengahari ni pekena yang bawah ni plak....chocolate roll dari Deli2Go...memang sedap...

kat office ni...pagi2 lagi dah menguji ketahanan jiwa raga....kedai ni dalam minishop kat office ni...dekat plak dengan bilik team noe ni...hari2 menahan bau...bau yang memanggil2 suruh beli...jenis yang tak tahan uji...hari2 la kena beli...hehehe...harga chocolate roll ni RM3...


Deli2Go
Dah kena gigit...

Gambar kat bawah ni...adalah antara menu2 lain yang terdapat di sini. Yang ni dari page lain...sumber gambar ada kat bawah tu....jangan bandingkan gambar bawah dengan atas tu...yg atas tu...guna phone murah...camtu la hasilnya... :)

deli2go shell malaysia
Sumber Gambar

8 comments:

  1. Ni memg btl2 mgugat jiwa dan raga hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..klu cium bau lagi tergugat asha... :)

      Delete
  2. Sedapnya.. Kat kafe office Ros takde banyak pilihan

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sedap ros..baunya semerbak... oooo....

      Delete
  3. Saya suka juga makan kuih2 mcm ni time petang2 lepas selesai kerja... terasa sgt2 merehatkan.. sedap.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. noe pun suka makan kuih2 ni waktu petang je...mmg sedap

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena