...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Saturday, December 14, 2019

Planner / Diari Muslimah 2020 Yang Sangat Menarik


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Tinggal beberapa hari sahaja lagi kita akan meninggalkan tahun 2019. 
2020 dah memanggil2. 

Matlamat untuk tahun 2019 sudah tercapai ke?? 
Masih pending?
Kalau noe.. ada yang tercapai dan ada juga yang masih diteruskan. 

Kali ni noe nak bercerita tentang planner yang noe guna sepanjang tahun ini.. . masa first time dapat planner ni ... noe suka sangat...sebabnya ianya memenuhi citarasa dan keperluan noe .. yang mana noe sgt amazed dengan planner yang dihasilkan. Ada Quran tracker, fitness goal, travel planning dan macam-macam lagi.. Lagi pun siap dapat cenderahati lagi...bab2 cenderahati ni sape yang tak suka kan... walaupun benda tu nampak kecil jer... 

Ada 2 jenis planner yang noe beli masa tu .. untuk Pelajar dan Orang Dewasa. Noe beli dua2 sebab lagi satu tuk Aya. Aya pun suka dengan planner dia.


Planner Islamic
Planner Yang Noe Guna tahun ni.
Memandangkan noe sangat berpuas hati dengan planner ni .... maka tahun depan..pasti noe mencari Planner yang sama. Tengok gambar-gambar Planner kat bawah ni.. ini untuk tahun depan. Noe dan Aya dah pun tangkap sorang 1.. saja nak share dengan korang.. planner yang sangat bagus ini...


Diari Muslimah 2020
Ada beberapa design cover
Apa yang ada dalam ni??? Antara nya...

1. Target 2020
2. Perjalanan tahun 2020
3. Quran Target
4. Travel Planning
5. Budget Planning
6. Tadabbur Target setiap minggu
7. Important event
8. Saving Planning

Student Muslimah Planner 2020
Isi Kandungan Dalam Student Planner

Isi Kandungan Dalam Adult Planner
  
Planner Viral 2020
Dapat Free Gifts
Planner Muslimah 2020
Planner Yang Noe Pilih

Student Planner 2020
Aya Punya Planner
Antara Isi Kandungan yang ada... cantik kan... warna warni.. I like (tak payah nak over sangat noe.. berapa kali nak cakap suka ni..) ... biar gambar yang berkata-kata..

Planner Menarik 2020

Planner Viral 2020

Planner Menarik 2020



Diari 2020
  

Diari Pelajar 2020

Diari Pelajar 2020

Diari Muslimah 2020

Diari Muslimah 2020

Diari Muslimah 2020

OK... Selamat sharing.. 

Kalau korang berminat nak tangkap 1.. boleh la ORDER -  pergi insta @yattshopp atau wasap.my/+60169664639


15 comments:

  1. Comelnya... Macam berkenan pulak Fiza tengok.

    ReplyDelete
  2. wak tak penah ada planner.
    menulis pun malas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lelaki mmg jarang ada planner kan..wak

      Delete
  3. kita pun macam tersuka .. Kena beli ni. Salam kenal. Done follow sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi cik bunga .. tangkap 1 .. thanks.. nanti noe ke sana pula

      Delete
  4. Planner ni memnag cantik. Setiap tahun saya tak pernah miss beli planner. Tahun 2020 je tak beli planner lagi sebab kalut nak sediakan barang sekolah anak anak dan baby

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg cantik sangat mimie.. kena handle yg prioriti dulu

      Delete
  5. Salam Noe.... selama ni mmg tak pernah pakai planner pun, nak tulis apa aje pun....nampak sangat hidup tak terurus ye Noe hahahhaa...
    Tapi tgk Noe share planner ni, cantiklah pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam hajah..hahaha... Tak juga..hajah dah pandai urus kan hidup.. Tak perlu planner..
      Mmg cantik hajah

      Delete
  6. comel! Dah ada satu yang cute furry tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg comel.. noe punya starry night.. :)

      Delete
    2. Starry Night pun lawa..eh, semua lawa lawa lah kan

      Delete
  7. setiap tahun guna planner ni! best dan cantik isi dalam yang colourful!

    ReplyDelete
  8. Wahhh cantiklaa planner ni. I will get one for me!

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena