...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Monday, July 14, 2014

Nuffnang: CPUV Dove Dan Waku Doki

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Alhamdulillah untuk bulan Julai 2014 ini, sudah ada 2 CPUV dari Nuffnang yang sedang berlegar-legar di blog noe ni.



Dove Hairfall Rescue merupakan campaign dari produk Dove khas untuk mereka yang mempunyai masalah rambut gugur. Dove ada menyediakan rawatan khas untuk mengatasi masalah rambut gugur. Apa lagi..bila tengok Dove Hairfall Rescue menari-nari dalam blog noe, klik la untuk keterangan lanjut.

Lagi satu Waku Doki Campaign, noe tak tengok lagi campaign ini tapi bila search dalam internet macam ada contest tarian dan tarian tu namanya Waku Doki. Iklan ini dari Toyota. Apa2 pun...untuk keterangan lanjut mungkin kawan-kawan boleh klik di iklan tersebut.

Terima kasih kepada kawan-kawan yang rajin terjah ke blog noe yang tak seberapa ni. Terima kasih juga buat Dove dan Toyota. 

Untuk mendapatkan CPUV ni, noe ikut tips dari kawan-kawan juga yang mana menurut mereka nak dapatkan CPUV rajin-rajinlah "update" survey. Survey tu terdapat di bahagian Blog Manager -> Manage Blog -> Update Survey. Pada kawan-kawan lain..boleh la cuba yer..

22 comments:

  1. Alhamdulillah... tahniah noe..! :)

    ReplyDelete
  2. idah klik2 lagi yerr... :D

    ReplyDelete
  3. Tahniah! Noe... Rezeki bulan puasa. Alhamdulillah :). Boleh tambah duit tabung Nuffnang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih fiza...alhamdulillah...:)

      Delete
  4. cewahhh mari kita bergelek ikut rentak nuff.. hehehe
    congrats noe,, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeeehhaaaa... thanks cik jah :)

      Delete
  5. alhamdulillah , rezeki ramadhan .

    ReplyDelete
  6. Tahniah.. saya follow blog awak...#266

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih jue...nanti noe terjah sana yer..

      Delete
  7. Tahniah sis... semoga sentiasa murah rezeki.. aamiin.
    Ada promoted content je masa ni... :D

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah dan tahniah, rezeki Ramadhan

    ReplyDelete
  9. sekarang ni rasanye makin bertambah kot cpuv ni.
    dah nak habis, ade pulak yg baru.
    letak banyak2 pun suke je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehehehe...lagi byk lagi suka la nick

      Delete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena