...H a n y a S e b u a h C a t a t a n P e r i b a d i...

Thursday, August 07, 2014

CPUV : Mayfair Bodyline & Air Asia Go Korea Selatan

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Nuffnang

Tadi check Nuffnang, rupanya ada 2 CPUV baru yang sedang berlegar-legar kat blog noe ni. Yang pertama untuk Mayfair Bodyline. Ini kali kedua noe terima CPUV dari Mayfair Bodyline. Yang pertama untuk bulan July dan kali ini untuk bulan August. Mayfair Bodyline merupakan sebuah pusat pelansingan badan, kecantikan dan spa. Sesiapa yang rasa ingin kelihatan cantik jelita, boleh la klik iklan macam seperti di bawah ini untuk keterangan lanjut.

Langsing Badan

CPUV yang kedua noe terima dari AirAsia Go - Korea Selatan.  Kepada mereka yang suka travel seperti JariManis dan Timetravellatif .. pasti teruja untuk semak promosi dari AirAsia ni kan. Rasanya ramai rakyat Malaysia yang telah berkunjung ke Korea ini. Ini semua akibat dari perkembangan industri perfileman dari negara ini dan membuatkan ramai yang teruja untuk berkunjung ke sana. Kawan-kawan semua macam mana? Dah pernah berkunjung ke sana?

Lawat Korea Selatan


16 comments:

  1. rejeki2 raya namanya ni cik bedah..
    i'll always support ok :)

    ReplyDelete
  2. Wah wah.. Tahniah2. ^_^

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah bertambah rezeki Noe :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah Noe.. banyak tu... InsyaAllah masyukkk...
    ops! salam syawal buat Noe sekeluarga.. maaf zahir batin ye.. :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... tahniah noe... berderet2 tuu... :D

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...

    tahniah yer dapat cpuv..........

    mselim3

    pls: selamat hari raya maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  7. Mana pun okje tak pernah sampai Noe.....duk rumah ajelah hehe...
    Tunggulah nanti kalau duit dah telebih sangat.... satu dunia okje terjah

    ReplyDelete
  8. Knor nk menabung utk noe...

    samalh mcm okje..tggu fuit terlbih juga

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah Rezeki Noe..

    ReplyDelete
  10. untungle ...reZeki jangan ditolak ye tak cik noe???

    ReplyDelete
  11. Berderet² tu. tahniah.

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah tahniah... rezeki Syawal tu sis..
    singgah minum kopi old town sini.. :)

    ReplyDelete
  13. tahniah.. smoga bertambah rezeki..
    singgah menabung sini..

    ReplyDelete
  14. Jelesnya... huhu... Tahniah Sis Noe!

    ReplyDelete
  15. Byknyer yg still on going tu, Jm nk dpt satu pun susah maybe sbb x rajin update blog :-)

    ReplyDelete

Segala Komen Dan Kritikan Amat Saya Hargai...Terima Kasih Kawan-Kawan..muuuaaahhhhh

© nOesuhaimi, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena